MILITARY OPERATION - 24 juni

 
SECOND MISSION!
Josefin och Sandra gjorde de!

Operationen började med att dom skulle skrämma upp varandra genom att kolla på en skräckfilm. De gick sådär eftersom Josefin var tydligen för tuff och somnade under den hemska filmen.
Efter detta klädde de upp sig till de snyggaste militärerna (krigarna) någonsin.
Sandras nya nick blev Officer Iron Tits och Josefin förvandlades till Sergent Steal Cock. fnizzzz000rs

Efter detta begav de sig mot Kullaviksskolan där de fann en bäck som de skulle kasta sig över (skåda videon ovan och nedan).
Men de kom två män på sk8 boards så de evakuerade och begav sig mot Amandas hus som de skulle infiltrera där de trodde att amanda och agge myste. 
Men ack nej, huset stod tomt.
I denna sekund mottog Josefin ett samtal från agge som sa att de befann sig vid den allmänt kända fotbollsplanen. Steal Cock och Iron Tits begav sig snabbt dit för att överraska dom med kottbomber och iskaffe molotover.

Men mot deras förväntan satt Amanda och agge bakom en buske med BIGTANK BLASTERMASTER (vatten pistoler) och amanda gav sig kvickt efter steal cock och sprutade ner henne tills hennes byxor var helt blöte. Steal cock became lame cock.

Efter att ha tagit Josefin som gisslan sprang sandra och gömde sig för den stora BIGTANK BLASTERMASTER. Sandra attackerade sedan Amanda med en kanel bulle som hon mosade i hennes nytvättade hår. Amanda höll på att bli ett offer men hon tänkte snabbt och hällde ut allt vatten ur BIGTANK BLASTERMASTERN på marken.
Attans järnspikar tänkte Sandra och satte sig ner och började äta kanelbullarna.

Amanda och Josefins fajt var inte över. De började slåss men Amanda tog övertaget och fällde lame cock en gång för alla.
Agge var hel och ren medans resten var blöta och kanelbullade.

Fajten var vunnen av Amanda och agge YEY!

Sedan blev de alla helt plötsligt mognare och förstod att de var 18 år och våld löser inga problem så de gick hem till Amanda och drack kaffe. FIIIIN sa dom och omfamnade varandra med en peace hug.




Kommentarer
Postat av: JOnas från kingstone

HAHaHA ROFLA XDXD

2008-07-01 @ 15:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0