Planking in to West Coast Riot MISSION!

Hallo fanboys and girls!
Vårat tredje mission ägde rum en blåsig sommardag den 26 Juni.
Amanda, Josefin och Ag hade planer på att titta på det mycket trevliga bandet Flogging Molly och NOFX ifrån fina bron men innerst inne kände de inte alls för att stå uppe på en megablåsig bro som ett par miffon, nej, dom ville in på festival området. Pengar till billjetter var inget att tänka på eftersom de alla har en ytterst obefintlig ekonomi.
 Insperationen flödade och de tre vännerna kom på att dom borde gå rakt in förbi de biffiga stockholmsväktarna.
josefin at amandas lägenhet =) ser hon inte ut som en croissant??


Men tanken att vakterna skulle säga något om deras armband som inte fanns slog dem och detta gav självförtroendet ett slag i magen. Men Amanda, Josefin och Ag tänkte då inte ge upp utan kom på att de kunde göra egna bruna armband av brunt tyg. . .
De begav sig med raska kliv till en secondhand butik och köpte ett gul-brunt linne för hela 10 rikstaler! som de sedan klippte till fina armband.

Dock slog ångesten till igen då det var dags för att prova lyckan men just i det ögonblicket kom en mysterisk vän (relaterad till amanda) med ett löst armband! Dagen var räddad.

Amanda satte på sig armbandet och gick in med självförtroende. Nemas problemas =)
She was in!

Sandra som var på west coast riot och hade köpt biljett sedan lång tid tillbaka tog amandas armband och gick ut och gav de till carro och sedan till josefin. Wips så var alla inne =)
Helt sjukt värt, och de avdankade bandet the used som de alla hade lyssnat på i sina tidigare dagar var helt outstanding live =)

Tack och hej för en fin olaglig gärning =)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Va grymma ni är! :D imponerad!

2008-07-16 @ 20:58:23
Postat av: anna

nie sjukt dåliga på att uppdatera er! inga planer på att planka in på way out west det e ju endå isländskmusik som e på topp idag:P

2008-08-09 @ 11:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0